Шоколадний фондан від Лізи Глинської

Шоколадний фондан від Лізи Глинської


Image result for шоколадный фондан

Інгредієнти для шоколадного фондану

  • Натуральний чорний шоколад 70% – 170 г
  • Вершкове масло – 150 г
  • Яйця – 5 шт.
  • Цукор – 70 г
  • Борошно – 70 г
  • Какао – 1-2 ст.л.

Як приготувати шоколадний фондан

  1. Шоколад ламаємо на шматочки.
  2. Шоколад з маслом ставимо на водяну баню. Нагріваємо до розчинення: набираємо в невелику каструлю або сотейник воду (буквально 2 см заввишки) і ставимо на вогонь, нехай закипає. Беремо миску (краще з товстого вогнетривкого скла), яку можна поставити згори на сотейник таким чином, щоб дно миски не торкалося води, що кипить. Даємо охолонути до температури 30-36 °С.
  3. Яйця збиваємо з цукром. Додаємо шоколад з маслом, перемішуємо.
  4. Додаємо борошно, акуратно перемішуємо (тісто не має бути сильно густим, воно має важко спадати з ложки).
  5. Відкладаємо частина тіста у форми для льоду і ставимо в морозилку до повного замерзання.
  6. Змащуємо форми для випікання збитим маслом, покриваємо поверхню какао-порошком.
  7. Розливаємо по формах тісто, в тісто опускаємо заморожені кубики начинки.
  8. Ставимо форми на деко і відправляємо в розігріту до 180 °C духовку на 8-10 хвилин.

Смачного!😊👌
https://smachno.ua/ua/posts/vse-bude-smachno/shokoladnyj-fondan-ot-lizy-glinskoj/

Коментарі

Популярні публікації