Цукерки з карамельним соусом і сирним кремом

Цукерки з карамельним соусом і сирним кремом

Цукерки з карамельним соусом і сирним кремом

Інгредієнти


Основа:
Карамельний соус:
200 г.
вершки (33% жирності)
125 г.
Сирний крем:
1 шт.
40 г.
10 г.
Приготування:

  • Шоколад розтопити, додати цедру апельсина. Пензликом змастити стінки паперових формочок. Остудити. Виконати таке 3 рази. Укласти в кожну по горішку.
  • Поки остигає, зварити соус.
  • Розтопити цукор і потроху додати гарячі вершки. (обережно-вибухонебезпечне).
  • Проварити до повного розчинення цукру. Остудити.
  • Для крему збити сирок з м'яким маслом і цедрою. Зняти з кошиків папір. Покласти трохи соусу, а потім крем.
  • Прикрасити пластівцями.
  Смачного!😁👌

Коментарі

Популярні публікації