Цукерки з карамельним соусом і сирним кремом
Цукерки з карамельним соусом і сирним кремом

Інгредієнти
Основа: | |
шоколад чорний (гіркий)
| |
Карамельний соус: | |
200 г. | |
вершки (33% жирності)
| 125 г. |
Сирний крем: | |
сирок творожний (пачка)
| 1 шт. |
40 г. | |
10 г. | |
Приготування:
- Шоколад розтопити, додати цедру апельсина. Пензликом змастити стінки паперових формочок. Остудити. Виконати таке 3 рази. Укласти в кожну по горішку.
- Поки остигає, зварити соус.
- Розтопити цукор і потроху додати гарячі вершки. (обережно-вибухонебезпечне).
- Проварити до повного розчинення цукру. Остудити.
- Для крему збити сирок з м'яким маслом і цедрою. Зняти з кошиків папір. Покласти трохи соусу, а потім крем.
- Прикрасити пластівцями.
Смачного!😁👌
- Отримати посилання
- X
- Електронна пошта
- Інші додатки
Коментарі
Дописати коментар