Red Velvet
Red Velvet
- СКЛАД:
- Мука — 340 гр.
- Цукор — 300 гр.
- Какао — 1 ст.л.
- Сіль — 1/4 ч.л.
- Розпушувач — 2 ч.л.
- Сода — 1 ч.л.
- Яйця — 3 шт.
- Рослинна олія — 300 гр.
- Сколотина/кефір — 280 гр.
- Гелевий барвник (червоний)— 2 ч.л.
Рецепт:
- У чаші змішайте борошно (340 гр.), Цукор (300 гр.), Столову ложку какао, 1/4 ч.л. солі, 1 ч.л. соди і 2 ч.л. розпушувача.
- Далі три яйця, рослинне масло без запаху (300 гр.).
- В кінці потрібно додати сколотини (280 гр.). Можна замінити її жирними вершками 33% (150 гр.) і сметаною 20% (130 гр.), можна просто взяти кефір пожирніше. І червоний харчовий барвник.
- На це кількість тесту у мене пішло приблизно 1,5-2 ч.л. гелевого барвника.Тут не шкодуйте, тісто має бути ядерно-червоного кольору. Добре все перемішайте міксером.
- Тісто буде досить рідким, не лякайтеся, так і повинно бути. Залиште його хвилин на 10-20, вся справа в тому, що соді потрібно якийсь час, щоб вступити в реакцію з молочним інгредієнтом.
- Форму змастіть вершковим маслом, а на дно постеліть пергамент. І вилийте необхідну кількість тіста.
- Випікаємо при 170 градусах хвилин 20. Дивіться внімательно.Дайте хвилини 2 охолонути коржу в формі на решітці, а потім вийміть акуратно корж на решітку.
- Коли коржі охолонуть, оберніть кожен плівкою і приберіть в холодильник на 2 часа.Через два години дістаньте коржі і зріжте акуратно верхівку - швидше за все вона трохи підніметься в центрі.
Далі можна промащувати кремом корж і збирати торт.
Смачного!😁👍
Найсмачніший блог який я тільки бачила 💗💗💗💗💗
ВідповістиВидалити