Red Velvet

Red Velvet

  • СКЛАД:
  • Мука — 340 гр.
  • Цукор — 300 гр.
  • Какао — 1 ст.л.
  • Сіль — 1/4 ч.л.
  • Розпушувач — 2 ч.л.
  • Сода — 1 ч.л.
  • Яйця — 3 шт.
  • Рослинна олія — 300 гр.
  • Сколотина/кефір — 280 гр.
  • Гелевий барвник (червоний)— 2 ч.л.
Рецепт:

inst
  • У чаші змішайте борошно (340 гр.), Цукор (300 гр.), Столову ложку какао, 1/4 ч.л. солі, 1 ч.л. соди і 2 ч.л. розпушувача.
  • Далі три яйця, рослинне масло без запаху (300 гр.).
  • В кінці потрібно додати сколотини (280 гр.). Можна замінити її жирними вершками 33% (150 гр.) і сметаною 20% (130 гр.), можна просто взяти кефір пожирніше. І червоний харчовий барвник.
  • На це кількість тесту у мене пішло приблизно 1,5-2 ч.л. гелевого барвника.Тут не шкодуйте, тісто має бути ядерно-червоного кольору. Добре все перемішайте міксером.
  • Тісто буде досить рідким, не лякайтеся, так і повинно бути. Залиште його хвилин на 10-20, вся справа в тому, що соді потрібно якийсь час, щоб вступити в реакцію з молочним інгредієнтом.
  • Форму змастіть вершковим маслом, а на дно постеліть пергамент. І вилийте необхідну кількість тіста.
  • Випікаємо при 170 градусах хвилин 20. Дивіться внімательно.Дайте хвилини 2 охолонути коржу в формі на решітці, а потім вийміть акуратно корж на решітку.
  • Коли коржі охолонуть, оберніть кожен плівкою і приберіть в холодильник на 2 часа.Через два години дістаньте коржі і зріжте акуратно верхівку - швидше за все вона трохи підніметься в центрі.
  • Далі можна промащувати кремом корж і збирати торт.
Смачного!😁👍



Коментарі

Дописати коментар

Популярні публікації